50339044_23843187899150141_8326338803933380608_n
Sistemul nostru de lucru este unul cu adevarat special, astfel rezultatele modelelor noastre fiind atinse cu usurinta intr-un timp relativ scurt, intr-un ambient placut unde a lucra nu este o obligatie ci este o placere!
Nu incurajam stilul de lucru explicit/pornografic, nu recomandam folosirea jucariilor sexuale! Daca in studioul unde ai mai lucrat te uitati la ceas si sperai sa treaca timpul mai repede. Pregateste-te sa ai o surpriza, aici timpul il vei calcula in sute de dolari/ora

Media de incasari / model

Februarie = 9858 $
Martie = 8326 $
Aprilie = 6548 $

Din data de 15 mai va punem la dispozitie 45 de locuri de munca full VR, in cadrul celei mai avansate agentii de management de modele!

Datorita situatiei in care ne aflam, am decis sa luam masuri de precautie cat mai putin invazive, astfel incat incercam sa oferim testarea covid-19 gratuit tuturor modelelor colaboratoare, la intervale regulate de timp, in asa mod incat sa rusputem preveni infectarea colectivului cu acest v

Fiecare interviu este tinut intr-un mediu sigur si igienizat la intervale regulate. In spatiile comune exista o conduita care sa previna raspandirea virusului astfel incat modelele noastre sa fie ferite de o posibila infectare.

Avand in vedere situatia la nivel global, am decis sa investim sume record in traficul de cea mai buna calitate, astfel incat modelele noastre sa aiba asigurata cea mai buna si productiva experienta in acest domeniu. Echipa noastra lucreaza constant la strategii de promovare care sa ofere modelelor pozitii de top pe siteurile colaboratoare.

Criterii de angajare


  • Buletin, pasaport sau permis de conducere valabil
  • Varsta minima 18 ani
  • Cunostinte de operare PC nivel minim
  • Experienta in domeniu si cunoasterea unei limbi straine este un mare plus

Daca te incadrezi in cele de mai sus, te asteptam cu drag la ceea ce poate sa devina cea mai buna decizie din viata ta!

Cati bani pot castiga lucrand cu voi ?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul SIMPLU, sumele pe care le poti castiga sunt direct proportionale cu cunostintele, activitatea, efortul si talentul tau. Spre exemplu:


  • Din experienta noastra din ultimii 13 ani in domeniu, doar un model din 10 are incasari sub 3000$ pe luna!
  • Un model incepator, cu cunoatinte minime de engleza, dar care face eforturi constante poate atinge chiar si din prima luna incasari de peste 3000$.
  • Un model cu o oarecare experienta, cunostinte de engleza medii si motivat de evolutie, poate sa depaseasca din primele luni sume de peste 5000$.
  • Un model avansat, cu cunostinte medii de engleza, talent si ambitia de a ajunge un model de top, poate depasi suma de 10.000$ inca din primele 2 luni.
  • Un  model de top alaturi de noi depaseste 20.000$ lunar cu un efort mediu si cu un program structurat inteligent!