Iti stam la dispozitie cu orice informatie legata de videochat!

Daca ai vreo intrebare referitor la domeniu nostru de activitate sau deja ai luat decizia de a lucra cu noi, nu ezita sa ne scrii sau sa ne contactezi oricand pentru a pune in miscare toate demersurile necesare viitorului tau succes. Telefoanele noastre si casutele de mail sunt la dispozitia ta pentru a primii orice informatie necesara in cel mai scurt timp. Foloseste-le cu incredere!

Trimite

Hai sa dam cartile pe fata si sa deslusim orice nelamurire despre videochat

Ce spune legea despre videochat ?

Poti sta linistitanoi lucram total transparent si toata activitatea noastra respecta prevederile legii 196/2003, cu modificarile si completarile legii 496/2004. Totodata respectam toate prevederile codului munciipentru ca si tu sa poti beneficia de toate avantajele si drepturile ce ti se cuvin ca oricarui angajat!

Care sunt veniturile unui model ?

Pentru inceput un model obisnuit fara experienta poate avea castiguri de peste 1500$/luna.

Exista criterii de angajare? Care sunt acestea?

Criteriul principal in baza caruia selectam modelele este dorinta de a progresa! Experienta, aspectul fizic sau cunoasterea unor limbi straine dar acestea nu sunt un criteriu decisiv. In primul rand trebuie sa fi implinit 18 ani!

 

Cand se fac platile ?

Platile se fac bi-lunar, adica de doua ori pe luna la sfarsitul perioadelor 1-16 si respectiv 16-31

Pot sa imi aleg intervalul orar pe parcursul caruia sa am tura, sau sunt turele clasice 6-14 14-22 22-6?

Sigur, oferim posibilitatea de a iti alege un program preferential care sa se muleze pe nevoile tale si sa te avantajeze pe toate planurile!

Sunt din provincie si as dori sa lucrez cu voi, insa nu imi permit inca o chirie, cum putem sa colaboram?

Noi putem sa te ajutam in primele 2 saptamani cu cazarea, timp suficient pentru a iti putea permite o locuinta in chirie!

Eu lucrez de 2 ani pe site-urile cu care lucrati si voi, castig lucrand de acasa in jur de 500$/zi, credeti ca ati putea sa ma ajutati sa dublez aceasta suma astfel incat sa raman cu aceleasi castiguri pe care le aveam si pana acum?

In general noi lucram cu modele ca tine, care sunt indraznete si au vointa, isi doresc sa evolueze constant, insa se plafoneaza. Categoric modul nostru de lucru te va ajuta sa te deblochezi si sa evoluezi constant, pana in prezent nu am avut niciun model care sa fie dezamagit de rezultate. Din contra, nimeni nu ar mai lucra de acasa!

Prietenii sau cunostintele mele ma pot gasi pe site-urile pe care lucram? Multe studiouri spun ca este imposibil, deoarece romania este banata.

Acest lucru nu are cum sa il garanteze nimeni, noi banam site-urile, insa exista posibilitatea ca cineva din aceeasi tara care foloseste programe dedicate sa te poate gasi pe site,
acesta este un risc pe care oricine din aceasta bransa trebuie sa si-l asume! Atat timp cat nimeni nu cunoaste numele tau de pe site va fi mult mai dificil sa te gaseasca!

Am lucrat la un studio si am gasit foarte multe filmulete si poze cu mine pe google, cei de acolo au spus ca nu pot fi sterse, aveti cum sa ma ajutati in caz ce se intampla asta?

Toate modelele care doresc stergerea contentului de pe google vor primi suport in aceasta privinta! Chiar si in cazul celor mai dificile de sters noi am avut posibilitatea de a face asta!

Parintii mei nu trebuie sa afle ca eu vreau sa intru in acest domeniu, locatia sau formele legale de colaborare ma vor da de gol?

Categoric nu, avem o locatie situata intr-o cladire de birouri moderna, iar despre formele legale nu trebuie sa iti faci griji!