Un concept unic de servicii, special pentru tine!

Situat intr-o zona foarte linistita, curata si civilizata din Bucuresti, aceasta locatie este impartita pe 3 etaje ale unei cladiri, la 5-7 minute de mers pe jos de la orice mijloc de transport.

  • O locatie foarte prietenoasa, cu camere foarte spatioase, curate si amenajate de catre un designer, te astepta sa ii treci portile si sa incepem ceea ce va fi cariera ta in acest domeniu.
  • Aparatura de ultima ora din aceasta locatie iti va permite sa faci streaming la cea mai inalta calitate FullHD/4k pe mai multe site-uri simultan fara sa intampini neplaceri!
  • Ca si in celalalta locatie si aici personalul iti sta la dispozitie, asigurandu-se ca tu vei avea cele mai bune rezultate, iar orice problema sa fie inlaturata in timp record!
  • In locatiile noastre se pune accent deosebit pe curatenie si igiena, astfel stafful desemnat iti va asigura cele mai bune conditii din acest punct de vedere.
  • Nu ne dorim ca modelele noastre sa intampine situatii neplacute, motiv pentru care camerele sunt verificate inainte de inceperea dar si dupa terminarea turei.
  • Decorurile din acest studio sunt cele mai populare de pe site-urile de free, fiind intotdeuna pe prima pagina, chiar pe primele randuri, acesta fiind locul unde modelele noastre sunt situate.

SERIOZITATEA

Este cea mai importanta caracteristica in acest domeniu, este ceea ce ne diferentiaza atat pe noi de restul industriei, cat si pe voi ca modele fata de competitie!

AMBITIE

Un om puternic se cunoaste de la prima vedere, ambitia acestuia ii va permite sa obtina cel mai fin pahar de sampanie pe care sa il ciocneasca cu viata!

PERSONALITATE

Noi lucram foarte mult ca impactul unui model in mediul virtual sa fie cat mai comercial si apreciat de catre cei cu care interactioneaza, acest concept se numeste
Model Identity (®)

MUNCA IN ECHIPA

Stafful nostru lucreaza in permanenta impreuna cu modelele, pentru a obtine cele mai bune rezultate din domeniu, adesea brainstormingurile ne ajuta sa gasim cele mai bune idei, concepte de lucru, sa cream identitatea modelelor si inovatiile din acest domeniu, dar mai ales sa ne asiguram ca modelele noastre au intotdeauna cel mai bun trafic si toate sansele sa ajunga modele de top!